Kaihtimet, rullaverhot ja markiisit asennuksineen Turussa

Kaihdinliike Kuvitelma myy laadukkaita kotimaisia kaihtimia, rullaverhoja ja markiiseja Turussa. Olemme täyden palvelun kaihdinliike, joka myös asentaa aurinkosuojatuotteet paikalleen. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Paras valinta – laadukkaat kotimaiset kaihtimet

Tarjoamme asiakkaillemme runsaan valikoiman laadukkaita sälekaihtimia. Monikäyttöiset sälekaihtimet ovat edullinen ja tyylikäs keino säädellä valon määrää sisätiloissa. Voit valita kaihtimiin toivomasi mekanismin ja värin.

 

Tarjoamme myös mittaus- ja asennuspalvelun, jonka avulla saat juuri sinun tilaasi sopivan ratkaisun. Kaihtimien valmistus ja toimitus vie yleensä noin kaksi viikkoa, sesonkiaikoina hieman pidempään.

Kysy lisää

Haavailetko markiisin katveesta?

Valikoimamme kattaa erilaisia markiiseja terasseille ja ikkunoiden suojaksi. Markiisi antaa kiinteistölle tyylikkään ja persoonallisen ilmeen ja vähentää samalla sisään tulevan valon määrää. Markiisilla voit suojata myös terassin auringolta ja sateelta. Saat yritykseltämme markiisit mittatilaustyönä ja paikoilleen asennettuna.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rullaverhot toivomallasi kankaalla

Kaihdinliike Kuvitelma myy rullaverhot kohteesi mittojen mukaan ja toivomallasi kankaalla. Toimitamme rullaverhot ja asennamme ne paikoilleen.

 

Rullaverhoilla pimennät huoneen helposti joko kokonaan tai osittain. Ylös vedettynä rullaverho on huomaamaton osa tilan sisustusta.

Pyydä lisätietoja

Kuvagalleria

Tutustu kaihtimien, rullaverhojen ja markiisien monipuoliseen valikoimaamme. Millainen voisi olla Sinun valintasi?